dilluns, 15 de setembre del 2008

L'ODISSEA EN VEU ALTA


Bon dia,

Des de la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet us volem informar d'un parell d'activitats relacionades amb "la cultura grega" que tindran lloc a la biblioteca.

La primera és una xerrada sobre L'Odissea i Homer que el professor Joan Alberich oferirà el proper dimecres, 17 de setembre a les 12 del matí als integrants del Grup de Lectura en Veu Alta de la biblioteca que a partir de l'1 d'octubre començaran la lectura de L'Odissea. Donat que la xerrada es farà a la sala d'actes -que té més capacitat que la sala on fem les lectures en veu alta- i que, a més, anirà acompanyada d'una projecció aquesta serà una xerrada oberta al públic en general. Si us interessa i sou a temps d'organitzar-ho esteu convidats. (En tot cas, aviseu)

L'altra activitat és la lectura en veu alta de L'Odissea que comencem el dimecres 1 d'octubre, es farà tots els dimecres a les 12 i durarà fins el primer trinmestre del 2009. Si voleu compartir amb nosaltres qualsevol dia de lectura amb algun grupet d'alumnes també hi sou convidats. Si ens truqueu podem organitzar una trobada conjunta.

Atentament

Carles Ferrer
Responsable del Grup de lectura en Veu Alta de la Biblioteca Tecla Sala.
Imatge: bronze de Paco Morales, El lector de l'Odissea, 2000, Ampolla, Pg. Marítim